Wat wij doen.

Geen vuiltje meer aan de lucht dankzij een ecologische schoonmaakmethode. Ecoblinq maakt natuurlijk schoon!

Glasbewassing, vloeronderhoud en andere voorkomende schoonmaakwerkzaamheden behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Onze Ecoblinkers komen graag op uw locatie voor een vrijblijvende kennismaking.

Glasbewassing.

Glasbewassing voor particulieren/bedrijven en VVE’s!

Ramen wassen doen wij zowel op de traditionele manier alsook met de nieuwste technieken! Op de traditionele wijze houdt bij ons in, dat ook de omlijsting/borstwering en lekdorpels worden schoongemaakt, spinrag verwijderd wordt tot aan rijk hoogte.

Met de technische ontwikkelingen gaan wij uiteraard ook mee en wassen daarom ook met osmose! D.m.v. telescoopstelen kunnen wij zo op een veilige manier tot een hoogte van 15 meter ramen wassen. De eigenschap van osmose zorgt ervoor dat ramen en kozijnen schoon en streeploos opdrogen.

Schoonmaak.

Een schone werkplek met een blinkend uitzicht? Een schone omgeving zorgt voor betere bedrijfsresultaten. Ecoblinq draagt bij aan een beter klimaat. Door bijna geen conserveringsmiddelen te gebruiken houden wij rekening met het milieu. Vanzelfsprekend zorgen wij voor een helder en schoon resultaat. Graag komen wij in contact met nieuwe klanten om onze mogelijkheden te presenteren.

Op dit moment werken wij voor:
+ Verenigingen van eigenaren
+ Bedrijven en (sport) verenigingen
+ Scholen en onderwijsinstellingen
+ Overheid
+ Particulieren

Vloeronderhoud.

Specialist in vloeronderhoud.

Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw vloer. Ecoblinq heeft ruime ervaring in het onderhouden van allerlei vloeren. Is uw vloer van natuursteen, hout, marmoleum of linoleum? Ecolbinq maakt uw vloer natuurlijk schoon!

Nadat het reinigingsproces heeft plaatsgevonden en uw vloer er weer glansrijk uitziet, wordt u voorzien van informatie. Hiermee worden onze klanten in de gelegenheid gesteld om zelf hun vloeren te onderhouden. Ecoblinq werkt niet alleen ecologisch, maar ook duurzaam!