Schoonmaakbedrijf Emmen

Een schone omgeving zorgt voor betere bedrijfsresultaten. Ecoblinq gebruikt bijna geen conserveringsmiddelen in hun schoonmaakproducten en ze houden rekening met het klimaat. Het schoonmaakbedrijf uit Emmen werkt op dit moment voor Verenigingen van eigenaren, Bedrijven en (sport) verenigingen, Scholen en onderwijsinstellingen, de overheid en particulieren. 

Ecoblinq uit Emmen

Dit schoonmaakbedrijf uit Emmen heeft dankzij hun ecologische schoonmaak methode geen vuiltjes meer aan gelucht. Het bedrijf is ontstaan vanuit een kleinschalig familiebedrijf en heeft zich als doel gesteld om uit te groeien tot een glansrijke organisatie, waarbij service centraal staat. 

Vloeronderhoud, glasbewassing en andere voorkomende schoonmaakwerkzaamheden behoren allemaal tot de mogelijkheden wat dit schoonmaakbedrijf uit Emmen kan bieden. Neem vrijblijvend contact op met een van de Ecoblinqers voor een kennismaking. 

Wanneer er contact is gelegd met een van onze Ecoblinqers krijgt u een eigen contactpersoon. Hiermee bent u verzekerd van persoonlijk contact en korte lijnen binnen het schoonmaakbedrijf in Emmen. De medewerkers van het schoonmaakbedrijf zijn betrokken, klant- en servicegericht. Ecoblinq komt vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken en wat de mogelijkheden zijn van het schoonmaakbedrijf. 

Glasbewassing

Het schoonmaakbedrijf uit Emmen doet glasbewassing voor particulieren/bedrijven en VVE’s.

Ramen wassen doet Ecoblinq zowel op de traditionele manier, alsook met de nieuwste technieken. De traditionele manier houdt in dat ook de omlijsting en borstwering wordt meegenomen in het schoonmaakproces, maar ook lekdorpels en spinrag wat verwijderd kan worden. 

Met de technische ontwikkelingen gaat het schoonmaakbedrijf uit Emmen uiteraard ook mee. Daarom wassen ze met osmose. Door middel van telescoopstelen kunnen Ecoblinqers op een veilige manier tot een hoogte van 15 meter ramen wassen. Osmose heeft een eigenschap, waardoor het ervoor zorgt dat ramen en kozijnen schoon en streeploos opdrogen. 

Vloeronderhoud

Als u een vloer goed onderhoud, verlegt het de levensduur en kunt u er langer van genieten. Het schoonmaakbedrijf uit Emmen: Ecoblinq, heeft ruime ervaring in het onderhouden van allerlei soorten vloeren. Van natuursteen tot linoleum en van hout tot marmoleum. Ecoblinq helpt bij de schoonmaak met natuurlijke producten. 

Hoe gaat Ecoblinq te werk?

Eerst is er een gesprek waarbij de wensen besproken worden. Na aanleiding van die wensen wordt er gekeken op welke manier Ecoblinq het gaat aanpakken. Nadat het eerste gesprek geweest is zet het schoonmaakbedrijf uit Emmen de wensen duidelijk op gerecycled papier, zonder enige kleine lettertjes. Nadat de klant akkoord heeft gegeven op deze wensen, gaat Ecoblinq aan de slag met de schoonmaakwerkzaamheden. En zorgt het schoonmaakbedrijf uit Emmen ervoor dat het er allemaal weer schoon, stralend en blinkend uit ziet. 

Mocht u nu enthousiast zijn en nieuwsgierig geworden zijn naar wat Ecoblinq nog meer te bieden heeft? Neem dan contact op met het schoonmaakbedrijf uit Emmen via info@ecoblinq.nl of bel naar 0591 769039.